FUSION Cosmeceuticals -kotihoitotuotteet on suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja sopivat erityisesti mikroneulauksen, mikrokanavoinnin ja elektroporaatioon jälkeiseen ihon hoitoon kotona. 


FUSION-sarjan kotihoitotuotteet sisältävät ristisidottua hyaruronihappoa, kasvutekijöitä, aminohappoja ja peptidejä.

Miellyttävät ja innovatiiviset tuotteet, joiden koostumus saattaa yllättää.

IHON PUHDISTUS JA KASVOVEDET

Deep-cleanser
PIKAINFO

FUSION DEEP CLEANSER


Ihoon helposti sulautuva mikroemulsio kaikille ihotyypeille. Ravitseva ja kosteuttava ihonpuhdistustuote, jota voidaan käyttää kasvoille, silmille ja huulille.

46,00 

vit-c-microwater
PIKAINFO

FUSION VIT C MICRO-WATER


Virkistävä kasvovesi, misellivesi ja nestemäinen kosteusvoide yhdessä. Korkea kosteuden sitomiskyky, huokosten laajentumista rajoittavia ja ikääntymistä estäviä ominaisuuksia.

46,00 

SEERUMIT

Vitamin-C-5.0
PIKAINFO

FUSION VITAMIN C 5.0


Tehokas hoitoseerumi juonteiden ja valovanhenemisen hoitoon, jossa on korkea pitoisuus stabiilia C-vitamiinia. Raikas ja kevyt koostumus.

89,00 

HA-deep-filler
PIKAINFO

FUSION HA DEEP FILLER


Ylellisen tuntuinen päiväseerumi, miellyttävä koostumus, viimeistelee ihon kauniisti. Sisältää ristisidottua hyaluronihappoa, jota käytetään täyteaineissa.

99,00 

retinol-1.0
PIKAINFO

FUSION RETINOL 1.0


Tehokas ja syvävaikutteinen yöseerumi, erittäin korkea pitoisuus puhtaassa muodossa olevaa retinolia, teho kohdistuu juonteisiin ja valovanhenemiseen.

89,00 

SILMÄNYMPÄRYSTUOTTEET

Eye-sorbet
PIKAINFO

FUSION EYE SORBET


Virkistävä geelimäinen silmänympärysvoide, erinomainen myös Primer-tuotteena. Sisältää ristisidottua hyaluronihappoa, jota käytetään ihon täyteaineissa.

89,00 

KORJAAVAT REPAIR-VOITEET

meso-repair-cream
PIKAINFO

FUSION MESO-REPAIR CREAM


Rauhoittava ja korjaava voide, sopii erityisesti mikroneulaus- tai mesoterapian jälkeen ihon toimintojen palauttamiseksi. Sisältää 5 kasvutekijää.

89,00 

24H-VOITEET

Meso-lift-cream
PIKAINFO

FUSION MESO-LIFT CREAM


Erittäin tehokkaasti kiinteyttävä voide, täydellinen ikääntymistä estävä vaikutus. Sisältää ristisidottua hyaluronihappoa, jota käytetään täyteaineissa.

129,00 

Hyaluronic-drops
PIKAINFO

FUSION HYALURONIC DROPS


Kevyt, virkistävä ja syväkosteuttava voide, sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle, joka kiiltää helposti. Samettisen mattapintainen iho. Ainutlaatuinen koostumus.

75,00 

Probiotix-cream
PIKAINFO

FUSION PROBIOTIX CREAM


Ravitseva voide kuivalle ja herkälle iholle, intensiivisesti kosteuttava, sisältää pre-/probiootteja, tasapainottaa ja vahvistaa ihon mikrobiomia.

95,00 

Radiance-cream
PIKAINFO

FUSION RADIANCE CREAM


Kevyt virkistävä geelimäinen 24H-voide, joka vähentää ja ennaltaehkäisee pigmenttihäiriöitä ja tasoittaa ihon sävyä. Voide sisältää niasiiniamidia.

119,00 

hyaluronic-moisturizer
PIKAINFO

FUSION HYALURONIC MOISTURIZER


Viilentävä kevyt kosteusvoide, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä iholla ja vähentää juonteita. Pienimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa.

85,00 

IHON SUOJAUS

Meso-shield-50
PIKAINFO

FUSION MESO SHIELD 50


Meso Shield 50 on korkeatehoinen suojavoide, joka sopii päivittäiseen käyttöön ja kestää hyvin hikoilua. Ultrakevyt koostumus ja suojakerroin SPF50.

79,00 

NAAMIOT

Hyaluronic-cryo-mask
PIKAINFO

FUSION HYALURONIC CRYO-MASK


Viilentävä pienimolekyylistä hyaluronihappoa sisältävä naamio ikääntymistä ja juonteita vastaan. Alentaa ihon lämpötilaa jopa kahdella asteella.

75,00 

Lift-sleeping-mask
PIKAINFO

FUSION LIFT SLEEPING MASK


Täyteläinen ja ravitseva yönaamio vaikuttaa nukkuessasi – sisältää hyaluronihappoa, kasvutekijöitä ja asetyyliglutamiinia. Käytä kahden viikon ajan joka yö.

75,00 

VARTALOVOIDE

PPC-cream
PIKAINFO

FUSION PPC+ CREAM


Raikas ja tahraamaton vartalovoide, joka vähentää selluliittia ja rasvakertymiä. Transdermaalinen PPC ilman injektointia, käytetään päivittäin 4-6 viikon ajan.

69,00 

 • Kaikki
 • Ihon puhdistus
 • Silmänympärysalue
 • Kasvovesi
 • Kuorinta
 • Naamio
 • Aktivoiva seerumi
 • Aktivoiva yövoide
 • Seerumit
 • Ihon UV-suojaus
 • Korjaavat voiteet
 • 24H voiteet
 • MIXLAB-seerumit
 • Vartalonhoito
Ultim-eyes-lips-cleanser
PIKAINFO

ekseption ultim-eyes & lips cleanser


Ainutlaatuinen silmänympärysalueen ja huulten puhdistustuote, joka sisältää ripsien ja kulmien kasvua tehostavaa Widelash-peptidiä sekä pantenolia (B5).

49,00 

All-in-one-cleanse-peel
PIKAINFO

ekseption all-in-one cleanse & peel


Tämä ylellinen ihoon sulautuva mikroemulsio poistaa meikin ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Tämä ravitseva ja kosteuttava ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Voidaan käyttää kasvoille, silmille ja huulill

52,00 

Micellar-water-cleanse-peel
PIKAINFO

ekseption micellar water cleanse & peel


Misellivesi on todella tehokas meikinpoistaja. Kevyesti kuoriva ja virkistävä misellivesi, erittäin tehokas rasvoittuvalle ja sekaiholle.

52,00 

Enzyme-powder-cleanse-peel
PIKAINFO

ekseption enzyme powder cleanse & peel


Erittäin riittoisa puhdistusjauhe huolehtii ihostasi hellävaraisesti kaikille ihotyypeille. Ei sisällä säilöntäaineita. Kuorivat ainesosat ovat kasvipohjaisia.

75,00 

Salisylic-powder-cleanse-peel
PIKAINFO

ekseption salisylic powder cleanse & peel


Erittäin tehokas, kasvipohjainen kirkastava kuorintapuhdistaja, joka on rikastettu salisyylihapolla rasvoittuvalle ja sekaiholle. Ei sisällä säilöntäaineita.

75,00 

Monsoon-mist-tone-peel
PIKAINFO

ekseption monsoon mist tone & peel


Virkistävä ja kosteuttava suihkutettava kasvovesi, Ihanan tuoksuinen Monsoon Mist sopii kaikille ihotyypeille ja on myös loistava mist-tuote.

52,00 

Matcha-tea-mist
PIKAINFO

ekseption matcha tea mist


Virkistävä ja kosteuttava suihkutettava kasvovesi, Ihanan tuoksuinen Monsoon Mist sopii kaikille ihotyypeille ja on myös loistava mist-tuote.

52,00 

Black-powder-detox-peel
PIKAINFO

ekseption black powder detox & peel


Yksi tuote, jossa yhdistyy detox, kuorinta ja ihonpuhdistus, puhdas ja pehmeä lopputulos. Kaikille ihotyypeille. Ei sisällä säilöntäaineita.

115,00 

Caviar-liquid-mask
PIKAINFO

ekseption caviar liquid mask


Suihkutettava kasvonaamio, sisältää kaviaariuutetta ja retinolia – miellyttävä ja helppokäyttöinen, ei huuhdella pois. Sopii kaikille ihotyypeille.

69,00 

post-peel-glaciar-mask
PIKAINFO

ekseption post-peel glaciar mask


Viilentävä ja virkistävä naamio kotikäyttöön, jonka koostumus on kuin jäätikön pinta. Sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle palauttamaan ihon mineraalitasapainoa.

64,00 

Urban-d-pollution-mask
PIKAINFO

ekseption urban D pollution mask


Uuden sukupolven ihonhoitoa tavoitteena ihon puhdistaminen ja suojaaminen kaikentyyppisiltä ilmansaasteilta ja ympäristön vaikutuksilta, vapailta radikaaleilta.

64,00 

Ultim-eyes-cream
PIKAINFO

ekseption ultim-eyes cream


Ravitseva ja kosteuttava silmänympärysvoide hoitaa 3 näkyvää ikääntymisen merkkiä – kosteuden menetystä, ihon veltostumista ja vapaiden radikaalien vauriota.

69,00 

pha-activator
PIKAINFO

ekseption pha activator


Öljypohjainen kosteuttava voidemainen yöseerumi/yövoide pienentämään ihon pH-arvoa asteittain, kevyesti kuoriva ja kosteuttava, vähentää ihon pigmenttihäiriöitä.

69,00 

Ferulic-activator
PIKAINFO

ekseption ferulic activator


Öljypohjainen kosteuttava yöseerumi / yövoide pienentämään ihon pH-arvoa asteittain, kevyesti kuoriva ja kosteuttava, vähentää ihon pigmenttihäiriöitä.

69,00 

pure-skin-activator
PIKAINFO

ekseption pure skin activator


Ihon rasvaisuutta vähentävä ja aknea ja ruusufinniä hoitava yöseerumi / yövoide pienentää ihon pH-arvoa asteittain, kuoriva ja kosteuttava, vähentää ihon epätasaisuuksia.

79,00 

Caviar-activator
PIKAINFO

ekseption caviar activator


Mikrokuoriva ja ihon kiinteyttä parantava yövoide pienentämään ihon pH-arvoa asteittain, kevyesti kuoriva ja kosteuttava, vähentää ihon pigmenttihäiriöitä.

84,00 

pure-skin-activator
PIKAINFO

ekseption retin-oil booster


Voidemainen tehoseerumi, jossa retinolia ja E-vitamiinia, koostumus on ainutlaatuisen pehmeä ja jättää iholle puuterimaisen tunteen.Sopii kaikille ihotyypeille.

75,00 

Spotless-ultraserum
PIKAINFO

ekseption spotless ultraserum


Ylellinen tiivistetty seerumi vähentää nopeasti pigmenttiläiskiä ja muita ihon pigmenttihäiriöitä, sekä vähentää ihon karheutta. Sopii kaikille ihotyypeille.

82,00 

probiotic-ultraserum
PIKAINFO

ekseption probiotic ultraserum


Ravitseva seerumi kuivan ja herkän ihon hoitoon, estää ihon kuivumista. Pre- ja probiootit vähentävät punaisuutta ihossa sekä ihon reagointiherkkyyttä.

85,00 

Urban-D-pollution
PIKAINFO

ekseption urban D pollution SPF30


Uuden sukupolven suojaava päivävoide, jossa suojakerroin SPF30, Suojaa kaikentyyppisiltä ilmansaasteilta sekä vapailta radikaaleilta ja DNA-vaurioilta.

79,00 

Ice-cream-repair
PIKAINFO

ekseption ice cream repair


Korjaava ja viilentävä voide, rauhoittaa ja vähentää punoitusta, ”jäätelomäinen” koostumus tekevät tästä ainutlaatuisen tehovoiteen. Kaikille ihotyypeille.

89,00 

ice-cream-lift
PIKAINFO

ekseption ice cream lift


Liftaava ja viilentävä voide, ”jäätelömäinen” koostumus. Voide sisältää runsaasti peptidejä ja kasvutekijöitä vähentämään juonteita ja ihon veltostumista.

99,00