DERMIOCARE HAPPIKASVOHOITO

 

Pure Oxygen -happihoito 55 €

 

5 kerran sarjahoito 230 € (46 € / kerta)

 

Yhdistettynä muihin hoitoihin 39 €

 

 

Negatiivisten ionien positiivinen vaikutus - ihanat ilmavitamiinit

Patentoitu Dermio Care kasvohoito perustuu superkonsentroituneisiin negatiivisiin ioneihin, eli niin sanottuihin ilmavitamiineihin, joilla ilman happea rikastetaan. Ilmavirran mukana liikkuvat negatiiviset ionit jäävät iholle, jota kautta ne vaikuttavat suoraan ihon kuntoon ja ulkonäköön. Hoito tuntuu erittäin miellyttävältä, rentouttaen ja kaunistaen kasvojen ihoa.

Iho: Lisääntyneen hapen saannin myötä ihon laatu paranee, iho silottuu, rypyt ja juonteet pienenevät ja iho uusiutuu nopeammin. Ihon voimistuneen vastustuskyvyn myötä myös monet bakteeriperäiset ihosairaudet paranevat helpommin ja nopeammin. Iholle laskeutuvat ionit parantavat ihon laatua ja sillä saadaan loistavia tuloksia aknen ja muiden ihosairauksien hoidossa. oito vahvistaa tehokkaasti elimistön omaa toimintaa parantaen erilaisia bakteeri- ja virusperäisiä kasvojen iho-ongelmia.

Dermio-ionikasvohoitomenetelmä myös tehostaa kaikkia muita kasvoille tehtäviä hoitoja.

Hengitys: Negatiiviset ionit heikentävät elimistössä olevia haitallisia bakteeri- ja mikrobikantoja. Kun elimistö saa lisävoimaa negatiivisilla ioneilla rikastetusta hapesta se toimii paremmin ehkäisten ja parantaen hengityselin sairauksia. Teho on sama kuin jos muuttaisi savuisesta kaupungista viidakkoon vesiputouksen äärelle.

Keskittymiskyky: Negatiiviset ionit lisäävät kognitiivista suorituskykyä parantaen keskittymiskykyä, näkemistä, kuulemista, havaitsemista, oppimista ja muistamista. Negatiivisten ionien on havaittu myös vähentävän stressihormonien tuotantoa.

Mieliala: Tutkimusten mukaan negatiiviset ionit vaikuttavat myös mielialaan, lisääntynyt serotoniin tuotanto voimistaa yleistä hyvinvoinnin tunnetta. Muun muassa kaamosmasennuksen hoidossa Dermiolla on kirkasvalolamppuihin verrattavissa oleva teho.
Dermio tehostaa koko elimistön toimintaa!

Negatiiviset ionit ovat hajuttomia, mauttomia ja värittömiä molekyylejä, joiden virkistävä vaikutus elimistössä on verrattavissa ukkosmyrskyn jälkeiseen raikkaaseen piristävään ilmaan. Luonnossa negatiivisia ioneja tuottavat eniten vesiputoukset, sateet ja suurten vesistöjen aallokot. Dermio-hyvinvointibuusteri rikastaa ilman happiatomit negatiivisilla ioneilla, jotka johdetaan kasvoille asetettavan suojakuvun alle. Sieltä ne imeytetään suoraan ihoon sekä hengityksen välityksellä verenkiertoon ja koko kehoon. Iholle laskeutuvat ionit parantavat ihon laatua ja sillä saadaan loistavia tuloksia mm. aknen ja muiden ihosairauksien hoidossa.

Hoito vahvistaa tehokkaasti myös elimistön omaa toimintaa heikentämällä useiden eri bakteeri- ja mikrobikantojen elinolosuhteita.

Hengitysteiden kautta elimistöön pääsevät ionit lisäävät hapen määrää veressä. Aivoissa lisääntynyt happi vaikuttaa piristävästi, kognitiivista suorituskykyä parantavasti ja elimistön normaaleja puolustusmekanismeja vahvistavasti. Serotoniinin tuotanto lisääntyy - Columbia Universityn tutkimusten mukaan hapen negatiiviset ionit ehkäisevät väsymystä, stressiä ja masennusta jopa samoissa määrin kuin kirkasvalolamput. Myös muut kognitiiviset suorituskyvyt paranevat, helpottaen muun muassa havaitsemista, oppimista ja muistamista. Lisäksi negatiiviset ionit heikentävät elimistössä luontaisesti olevia ilmaperäisiä bakteeri- ja viruskantoja.

Tiedepiireissä negatiivisten ionien terveysvaikutukset on havaittu jo 1957 jolloin amerikkalainen biologi A.P.Krueger kutsui niitä "ilmavitamiineiksi". Negatiivisten ionien positiivista vaikutusta ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin on tehty paljon riippumattomia tutkimuksia useiden eri yliopistojen ja tutkimuslaitosten toimesta.