IBX - luonnonkynsien korjaushoito

Luonnonkynttä sisältäpäin vahvistava hoito, joka samalla luo kynnen pinnalle "suojakilven".

Patentoitu IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata vaurioita.

 

IBX System-hoidon voi tehdä geelilakkausten alle ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen ennen kynsien lakkausta. 

IBX System -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.

IBX System on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa, se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta, mikäli kynnellä käytetään toistuvasti erilaisia geeli- tai kestolakkoja.

01 Ensimmäinen IBX-hoitokerta (35 min) 32 €

02 IBX-ylläpitohoidot (25 min) 25 €
 
Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, väritön NailTek-hoitolakkaus, kynsinauhojen öljyhoito.
 
03 Ensimmäinen IBX-hoito + Vitagel -geelilakkaus (35 min) 45 €    Suosituin!
 
04 IBX-ylläpitohoito ja Vitagel -geelilakkaus (25 min) 37 € 
 
Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hoitava väritön Vitagel-geelilakkaus, kynsinauhojen öljyhoito. Vitagel-geelilakkaus toimii sellaisenaan tai aluslakkana värilliselle lakalle. Värillisen lakan voi poistaa asetonittomalla kynsilakan poistoaineella ilman, että Vitagel-geelilakkaus kärsii.  

05 Vanhan geeliliakan poisto + IBX-hoito (45 min) 39 - 49 €
 
06 IBX-hoito +  Shellac-lakkaus (60 min) 65 - 75 €
 
07 Vanhan geelilakan poisto +  IBX -hoito + Shellac (75 min) 75 - 85 €
 
Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kynsinauhojen öljyhoito. Hinnat riippuen onko 1. IBX-hoitokerta tai ylläpitohoito. Varausta tehdessäsi valitse 1.kerta "Lisäpalvelut" kohdassa, mikäli olet tulossa ensimmäiseen IBX-hoitoosi tai hoitoväli on pidempi kun 3 kuukautta.
 
Jos sinulla on toisen merkkistä geelilakkaa, mainitse siitä lisätiedoissa varausta tehdessäsi. Käytämme Shellacin poistotuotteita, jotka toimii parhaiten juuri Shellacin kanssa. Poistamme ainoastaan geelilakkauksia (eli ei geelauksia tai rakennekynsiä).
 
IBX-käsittely muiden kynsipalveluiden yhteydessä 15 - 25 €