LYMFABOOTS PAINELUTERAPIA

Lymfa Boots paineluterapiahoito, 30 min 35 €

muun hoidon yhteydessä, 30 min 25 €

5 kerran sarjakortti 149 €

10 kerran sarjakortti 249 €

Tarjous: Sarjakortin ostajalle ensimmäinen hoitokerta ilmaiseksi!

 
 

Paineluterapiahoidon kuvaus

Paineluterapiaa käyteetään tyypillisesti vähentämään tai poistamaan selluliittia. Selluliitti koostuu pienistä rasvataskuista, jotka sijaitsevat aivan ihon pinnan alla. Ne tekevät ihosta epätasaiset ja kuhmuraisen. Selluliitti näkyy erityisesti reisien ja pakaroiden alueella. Hoito perustuu siihen, että syvä fysikaalinen stimulaatio voi rikkoa rasvataskujen rakenteita ihon alla ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta.

Paineluterapiahoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Paineluterapia hoito kestää yleensä 15 - 30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8 - 15 viikon ajan.

Paineluterapiassa muodostunut paine ja stimulaatio edistävä myös verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, sen ajatellaan estävän kehon sisäisten kudosten turpoamista, koska verenkierron tehostuminen kuljettaa runsaasti myös kehon toiminnoille välttämätöntä happea. Hapen riittävä saanti voi edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja myös kiinteyttää ihoa.

Lymfa Boots paineluterapia hoito on ihanteellinen yhdistää moneen muuhun hoitoon. Katso hoitojen kohdalla olevat lisähoidot, mikäli haluat yhdistää paineluterapian johonkin muuhun hoitoon.

LipoLaser hoitoa myös tehostetaan paineluterapialla.

Jos et tunne olevasi kunnossa, keskustele hoidosta lääkärisi kanssa
Hoitoon ei pitäisi tulla välittömästi lääkkeen ottamisen jälkeen
Kenelle hoito ei sovi:

 

Kenelle hoito ei sovi:
1. Akuutti sairaus
2. Korkea verenpaine
3. Diabetes
4. Verenvuototauti
5. Atooppinen dermatitis
6. Vuotavat haavat
7. Sydänsairaudet
8. Aivoverenvuoto
9. Tuberkuloosi
10. Alkoholismi tai säännöllinen lääkitys
11. Raskaus
12. Pahanlaatuiset kasvaimet
13. Huonokuntoisuus
14. Väsymys / masennus