RF-TEHOKIINTEYTYS & NEULATON MESOTERAPIA TEHOIMEYTYS

 
 

 

Dual Injector-hoito  norm. 119 €    

Kaula- ja dekolletee +45 €

Yhdistä hoitoon timanttihionta +25 €

Dual Injector - Neulaton liftaus ilman kipua

Dual Injector -hoidossa yhdistyvät radiofrekvenssi (RF)-tekniikan kiinteyttävä ja ihohuokosia avaava vaikutus elektroporaation eli neulattoman mesoterapian hoitavien aineiden imeyttämiseen. Se on mesoterapialaite, jolla ei neulata ihoa. Jo yhden hoitokerran jälkeen huomaa merkittävän eron ihokudoksessa ja sen laadussa.


Dual Injector -hoito sopii kaikille ihotyypeille. Sen käyttö yhdistettynä hoitoaineisiin, jotka imeyte-tään ihon ylemmän kerroksen läpi alempiin kerroksiin, auttaa kuljettamaan ravinteita, paranta-maan solun toimintaa ja edistämään ihon terveyttä. Tuloksena saavutetaan terve, sädehtivä ja kaunis iho. Hoidon kesto on noin 60 min.


Hoito on kivuton. RF-vaihe tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla, elektroporaatiovaiheessa jotkut voivat tuntea pientä nipistelyä. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Kuten kaikki hoidot, tehokkaimmillaan Dual Injector on sarjahoitona, esimerkiksi kolmen tai kuuden hoidon yhdistelmänä, jolloin hoitoväliksi suositellaan 1-2 viikkoa, mutta jo yksi hoito kirkastaa ihoa huomattavasti.


Dual Injector -hoidossa on yhdistetty kaksi tehokasta ihonhoitomenetelmää:


1. Tehokiinteytys
: Radiofrekvenssin teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia ker-roksia ja lisää ihon luontaista kollageenin muodostusta. Samalla se kutistaa jo veltostuneita kollageenisäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja.

2. Tehoimeytys: Elektroporaation avulla soluväleihin saadaan aikaan hetkellisiä mikroskooppi-sen pieniä nopeasti sulkeutuvia kanavia, joiden kautta pystytään imeyttämään ihoon juuri niitä vaikuttavia aineita, joita iho tarvitsee, jolloin entsyymitoimita aktivoituu. Imeytyminen on jopa 2000 kertaa voimakkaampaa kuin muilla hoitomenetelmillä.

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla.


RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollagenin muodostusta, kutistaa löystyneitä kollageenisäkeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Radiofrekvenssin ja elektroporaation yhteistuloksena on tasaisem-pi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy, jolloin pienet rypyt ja poimut tasoittuvat.


Neulaton Mesoterapia on tällä hetkellä tunnetuin, miellyttävin ja suositin vaihtoehto kiinteyttäväl-le injektiohoidolle ja sitä suositellaan erityisesti niille, jotka etsivät vaihtoehtoa injektiohoidoille. Neulattoman Mesoterapian vaikutukset ovat samat kuin injektiohoidossa mutta tietenkin ilman sivuvaikutuksia kuten kipua ja mustelmia.

Radiofrekvenssi on tehokas myös silmänympärysihon kiinteyttäjänä. Se vaikuttaa ryppyihin silmän sivuilla ja alla sekä tummin silmänalusiin ja silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat suunympärys-alue, hamsteripussit, roikkuva kaulan iho, kaulanalueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Radio-frekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoitotuloksien kannalta.

Dual Injector -hoidoissa käytämme ClinicCare-sarjan tuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu toi-mimaan laitteen kanssa.
Laitehoito on mahdollista yhdistää mikroneulaukseen (tulossa pian), jolloin saadaan aikaan todelli-nen tehopaketti!