Hydrafacial

Kun tulen ensimmäiseen Hydrafacial hoitoosi, suosittelemme HydraFacial Deep Clean hoitoa, joka on suosituin Hydrafacial-hoitomme. 

01 Hydrafacial Clean & Hydrate  (30 min)      95 €

02 Hydrafacial Clean & Hydrate, kasvot kaula ja decolletee-alue (40 min)  125 €      

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito joka kuorii, tyhjentää huokoset musta- ja valkopäistä sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Hoitoon sisältyy puhdistus, kuorinta, mustapäiden ja valkopäiden tyhjennys huokosista sekä tehoaineiden imeytys.

03 Hydrafacial Deep Clean (40 min)    135 €

04 Hydrafacial Deep Clean, kasvot,kaula ja decolletee-alue (50 min) 199 €  

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal -happokuorinta.

Hoitoon sisältyy puhdistus, kuorinta, kemiallinen happokuorinta, musta- ja valkopäiden tyhjennys huokosista, sekä tehoaineiden imeytys. Hoidon tehoaineena GlySal-happoampulli. 

05 Hydrafacial anti-age kasvohoito (45 min)    159 €

06 Hydrafacial anti-age -hoito, kasvot, kaula ja decolletee-alue (55 min)   239 € 

Tehokas anti-age –hoito. Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder peptidi- ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään myös GlySal -happokuorinta.

Hoitoon sisältyy puhdistus, kuorinta, kemiallinen happokuorinta, musta- ja valkopäiden tyhjennys huokosista, sekä tehoaineiden imeytys. Tehoaineina GlySal -happoampulli ja ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder-tehoseerumi

 

Mitä on HydraFacial?

HydraFacial on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. 

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää happokuorinta tai anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia.

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Miten hoito tehdään?

HydraFacialin patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään Activ-4 -seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ-4 -seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä aineosina hiivauute ja merileväuute. Tämä seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti. HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. HydraFacialin kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.

     
     

HydraFacial kasvohoito pyörrepuristus pyörreimeytysHydrafacial kasvohoito kivuton ihonpuhdistus tehoaineiden syöttö

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa komedot, papulat ja pustelit (mustapäät ja valkopäät) tyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään Beta HD-seerumia, joka sisältää salisyylihappoa, joka puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa.      

Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön Antiox-6 -seerumi, joka on kosteuttavaa ja antioksidantteja sisältävää liuosta. Antiox-6 -liuos sisältää runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienen molekyylikoon ansiosta.      

Mikä tekee HydraFacialista ainutlaatuisen?

HydraFacial™ista tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista, papuloista ja pusteleista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa edelleen tuloksia. HydraFacialin salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeel™-hoitokärjissä, joiden patentoitu spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.      

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?            

  • Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värihäiriöt; epätasainen ihonväri
  • Hienot juonteet ja rypyt; kuiva iho
  • Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
  • Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentu neet ihohuokoset (hyvin tyypillisiä nuorilla ja miehillä)

Miltä hoito tuntuu?
Hoito tuntuu miellyttävältä eikä aiheuta kipua eikä ikäviä tuntemuksia. Jopa perinteisesti komedoraudalla tehty ”puristelu” tapahtuu HydraFacial-hoidossa sen Vortex-vesipyörrepuhdistuksen ansiosta kivuttomasti.      

Kuinka kauan hoito kestää?
Kosteuttava ja puhdistava perushoito kestää noin 25 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessa hoito kestää hoidon tyypistä riippuen n. 5-20 minuuttia pidempään.      

Koska hoidon tulokset näkyvät?
Tulokset näkyvät välittömästi, mutta koska tehoaineet jäävät vaikuttamaan iholle vielä useiden päivien ajan hoidon jälkeen, parhaiten tulokset näkyvät useiden päivien päästä.      

Mitä pitää huomioida tai tehdä hoidon jälkeen?
Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään tasoa 30. Paras tulos saavutetaan käymällä säännöllisesti HydraFacial-hoidoissa ja käyttämällä aktiivisesti ihotyypille sopivia HydraFacial-kotihoitotuotteita.

Miltä iho tuntuu ja näyttää hoidon jälkeen?
Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Terve puna laskee parissa minuutissa, jonka jälkeen olet valmis jatkamaan arkipuuhiasi tai vaikkapa menemään takaisin töihin. Toipumisaikaa ei siis tarvita.

Vaatiiko hoito toipumisaikaa?
Ei vaadi. Voit palata arkiaskareisiisi hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen iho on muutaman minuutin ajan terveen punertava, mutta väri laskee normaaliksi parissa minuutissa hoidon jälkeen.      

Onko hoito turvallinen?
HydraFacialissa käytetään ainostaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Liuokset eivät sisällä parabeenejä (karsinogeenisia), kojic-happoa (kielletty mm. Japanissa), propylene glycolia (karsinogeeninen) tai muita haitallisia ainesosia. Kuorinta on liuosten, spiraalimaisen hoitopään ja vesipyörteen ansiosta tehokas, mutta turvallinen. Hoidon jälkeen voit palata välittömästi takaisin arkiaskareisiisi. Hoito on hygieeninen, koska HydroPeel-hoitokärjet ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Tartuntavaaraa ei siis ole kuten esimerkiksi perinteisiä timanttihiontapäitä käytettäessä, jotka desinfioidaan käsin asiakkaiden välissä. Mm. herpeksen tartuntavaara on mahdollinen timanttihiontapäitä käytettäessä, mutta ei HydraFacialissa, koska hoitopää on kertakäyttöinen.      

Minkälaiselle ihotyypille HydraFacial sopii?
HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.      

Mitä alueita HydraFacial-laitteella voidaan hoitaa?
HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaulaa ja selkää. Vartalohoitoja varten HydraFacialista löytyy erillinen vartalolle tarkoitettu HydroPeel-hoitokärki, joka on kooltaan suurempi kuin kasvoille tarkoitetut hoitopäät.      

Mitä alueita HydraFacial-laitteella voidaan hoitaa?
HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten kaulaa, käsiä, käsivarsia, jalkoja ja selkää. Vartalohoitoja varten HydraFacialista löytyy erillinen vartalolle tarkoitettu HydroPeel-hoitokärki, joka on kooltaan suurempi kuin kasvoille tarkoitetut hoitopäät.

Milloin HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi?
HydraFacial-hoitoa ei suositella tehtäväksi raskaana oleville naisille eikä tehoampullihoitoja imettäville naisille eikä asiakkaille, jotka ovat syöneet aknelääkityskuurin viimeisen vuoden aikana.

 

 

  EnnenJalkeen_1.jpg  
                      
  EnnenJalkeen_2.jpg