Tuotesarjamme

lemme valinneet tuotesarjamme huolella ja kaikki sarjat ovat vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja sarjoja.

Kaikki tuotesarjamme edustavat alansa huippua ja valmistetaan parhaista raaka-aineista.

 Exuviance
Exuviance on tehokas ja ammattimainen hedelmähappoihin perustuva ihonhoitosarja, joka on dermatologisesti testattu. Tuloksellista ihonhoitoa todistetusti. 
 
 
   Idun Minerals
Idun Minerals -mineraalimeikit: pohjoismaisille naisille suunnattu ruotsalainen hoitava ja ihoa suojaava mineraalimeikkisarja. Idun Minerals  -mineraalimeikit ovat korkeapuhdistettuja, eivät sisällä mm. nikkeliä, talkkia, mineraaliöljyjä, hajusteita, vismuttia eikä parabeenejä, jotka aiheuttavat yleisimmin ärsytystä ja komedoja iholla. Erikoisuutena Idun Minerals –siveltimet, jotka valmistetaan hienoimmasta synteettisestä kuidusta taklonista. Taklon on pehmeämpi ja hellävaraisempi iholle kuin perinteinen luonnonsivellin. Yksinoikeudella Patricia Guccin suunnittelemat kauniit rasiat.
 GHD

GHD -suoristusraudat ovat hiusmuotoilun ehdoton ykkönen. Tämä palkittu suoristusrauta on ammattilaisen valinta, sen ovat valinneet maailmakuulut stylistit ja supermallit. Lopputulos on pehmeä ja kiiltävä, lämmönsäätö ghd raudoissa on tasainen, eikä vahingoita hiusta. GHD -raudalla voit myös kihartaa, kääntää, tehdä laineita, vain mielikuvitus on rajana.  

 Mariacos

Lips Lifting on luonnollinen huulten täyttö- ja muotoilumenetelmä. Kyseessä on erikoismenetelmä, jolla saadaan ennennäkemättömiä tuloksia huulten hyvinvoinnissa nopeasti ja kivuttomasti!   

 
.
 NailTek

NailTek-kynnenvahvistus: Prima Technologies aloitti NailTek – tuotelinjan valmistuksen useita vuosia sitten. Yrityksen tietotaito perustuu yli 20 vuoden kokemukseen luonnonkynsiteollisuuden alalta, niiden tarpeista ja puutteista sekä yhteistyöhön ihotautilääkäreiden kanssa.

 

 

 
 
 Ines de Castilho
Ranskalaisen Ines de Castilhon suunnittelemat ihokorut ovat ihana lisä pukeutumiseen naiselle, joka haluaa erottua massasta. Koruissa on käytetty Swarovskin kristalleja, ne ovat allergiatestattuja ja vedenpitäviä. Se on täydellinen koru kaikille naisille - korua käytetään noin neljä päivää. Ihokoruissa on tunnelmaa tatuoinnista ilman tatuointiin sitoutumista tai sen varjopuolia.