Exuviance - kasvohoidot

Exuviance-hoidoilla tuloksia ja hyvinvointia
Hoitolassa tehty ammattimainen kasvohoito rentouttaa, auttaa voimaan paremmin ja hoitaa ihoa. Kasvohoidon ajatellaan usein olevan ylellisyyttä. Exuviancen ihonhoitofilosofian mukaan kasvohoito on kuitenkin terveellinen tapa. 

Kun tulen ensimmäistä kertaa Exuviance-kasvohoitoon, valitse Peruskasvohoidoista sopiva vaihtoehto. 

Exuviance-hoitoja saa vain koulutetulta ihonhoidon asiantuntijoilta eli ihoterapeutilta, joka räätälöi hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat kaikille. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle. Ihoterapeutti aloittaa tekemällä tarkan ihoanalyysin. Sen jälkeen hän suunnittelee ihollesi sopivan hoidon.
Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen. Se menee ohi hetken kuluttua. Muiden kuorintojen tapaan aurinkoa on vältettävä 1-2 päivän ajan hoidon jälkeen.

Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Vaikka ihossa ei olisi isompia ongelmia, on hyvä käydä hoitamassa ihoa, jotta ikääntymisen merkit pysyvät poissa. Kasvohoidossa käyminen on myös ihanan rentouttavaa ja iho pysyy kauniina ja terveenä.

Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee eri ihmisillä. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pitempi.

Mitä hoitoon sisältyy?

Exuviance-hoito aloitetaan huolellisella ihoanalyysillä. Seuraavaksi iho puhdistetaan. Sen jälkeen iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti Exuviancen patentoidulla AHA-hapolla, joka elvyttää solujen uudistumista ja valmistaa ihoa seuraavaa vaihetta varten. Exuviance-hoidoissa ei käytetä hankaavia kuorinta-aineita, koska AHA-kuorinta on sekä tehokkaampi että hellävaraisempi.

Exuviance peruskasvohoitoihin sisältyy rentouttava ja verenkiertoa elvyttävä hieronta ja erikoiskasvohoitoihin syväkosteuttava ja lääkitsevä erikoisnaamio. Tämän jälkeen on vuorossa ihotyypin mukainen naamio. Hoidon lopuksi iholle levitetään loppuvoide ja hoitava pohjustusvoide, jos asiakas niin haluaa. Hoidon jälkeen iho on raikas ja hohtava!

Tullessasi Exuviance -hoitoon:
• Kerro, jos käytät lääkkeitä, jotka vaikuttavat ihoon. Kerro myös muista seikoista, joilla saattaa olla merkitystä hoidon kannalta.
• Parran on hyvä olla ajettu, mutta älä aja sitä samana päivänä, jotta iho ei pistele.
• Vältä auringonottoa, sillä hoitoa ei tehdä auringon punoittamalle iholle.
• Exuviance-hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona! Kun hoitolahoitoja täydennetään oikeilla kotihoitotuotteilla, tulos on paras mahdollinen.