Ajanvaraus

Voit myös ottaa yhteyttä Live Chatin kautta ruudun oikeassa alareunassa! Saat vastauksen heti, jos olemme online-tilassa tai saat vastauksen sähköpostiin mahdollisimman pian, mikäli emme pääse heti vastaamaan. 

Voit varata ajan haluamaasi hoitoon todella helposti sähköisestä ajanvarauskalenterista. Varauskalenteri avautuu uuteen ikkunaan. Pääset ajanvaraukseen tästä linkistä, linkki avautuu uuteen ikkunaan:

      

Ajanvarausjärjestelmä vaatii rekisteröitymisen, jotta pääset myöhemmin myös muuttamaan varaustasi. Voit luoda omat tunnukset tai rekisteröityä Facebookin kautta. Facebookia käytetään tässä tapauksessa ainoastaan tunnistautumiseen.

Kun rekisteröit oman käyttäjätunnuksen pääset helposti katsomaan ja muuttamaan varaamiasi aikoja. Onnistuneen varauksen jälkeen saat viestin sähköpostiisi. 

Peruutukset tulee tehdä 24 tuntia ennen hoitoa!  

Jokaisen hoidon yhteydessä on valikoima lisähoitoja (esim. ripsien ja kulmien kestovärjäys), josta voit helposti valita lisäpalvelun haluamaasi hoitoon.

Mikäli haluat varata kaksi eri hoitoa (esim. kasvohoidon ja manikyyrin), tee kaksi varausta peräkkäin, niin varauksessa on riittävästi aikaa. Voit myös kirjoittaa viestin varausta tehdessäsi, mikäli sinulla on erikoistoivomuksia. 

Jos haluat varata ajan muina aikoina kun kalenterin ehdottamina aikoina, ota yhteyttä puhelimitse 050 409 56 56 tai chatin kautta niin varaamme sinulle sopivan ajan. 

Tervetuloa hoitolaamme!